Selecteer een pagina

Retourneren & Ruilen

Ben je op zoek naar antwoorden op uw vragen? Bekijk hieronder de categorieën en kijk of uw antwoord erbij staat. Mocht dat niet het geval zijn kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bestellen

Retourneren & Ruilen

Bezorgen & Afhalen

Service & Garantie

Betalen

Installatie & Inbouw

Retourneren & Ruilen

Wat te doen als u het product wilt retourneren

U heeft recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen na levering van het product. Zonder opgave van reden is het mogelijk om een product welke niet gebruikt is terug te sturen. (wet kopen op afstand)

Voorwaarden afkoelingsperiode/retourneren
U kunt een product welke niet aan uw verwachtingen voldoet binnen 14 dagen terug sturen, hiervoor hoeft u geen reden op te geven. Dit dient te gebeuren volgens onze procedure retourneren. Prieto Zuidhorn werkt hier volgens de wet kopen op afstand.

Voorwaarden voor het retour sturen van producten binnen de afkoelingsperiode
U gaat zorgvuldig om met het product en de verpakking. Het product zal slechts in die mate uitpakt of gebruikt worden voor zover dat nodig is om te kunnen beoordelen of u het product wenst te behouden.
Het product zal met alle geleverde toebehoren en, in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Opengescheurde / beschadigde verpakkingen en/of herverpakt met
anders dan transparante tape is niet wederverkoopbaar.

 

Producten die binnen een periode van 2 weken defect gaan, kunnen in overleg met Prieto terug worden gestuurd of worden omgeruild.

U kunt erop rekenen dat onze medewerkers een eventuele verrekening op een redelijke wijze met u zullen oplossen, uw tevredenheid is belangrijk.

 

Annuleren

Wat te doen als u het product wilt annuleren

Bestelling annuleren

Het is mogelijk om een zojuist geplaatste bestelling weer te annuleren. Je kunt dit eenvoudig doen door contact op te nemen met onze klantenservice via 0594 502 150. Doe dit wel zo snel mogelijk want wij gaan nadat je een bestelling hebt geplaatst namelijk direct aan de slag met het klaarmaken en opsturen van jouw bestelling. Annuleren kan alleen als je bestelling het magazijn nog niet heeft verlaten.

Geld terug na annulering

Je ontvangt na het annuleren van jouw bestelling een bevestiging. Wij streven ernaar het aankoopbedrag binnen drie werkdagen terug te storten op het rekeningnummer waarmee de bestelling geplaatst is.

Annuleren af te halen bestelling

Indien jouw bestelling al klaarligt bij ons afhaalpunt om afgehaald te worden, verzoeken wij je contact op te nemen met ons  op nummer (0594) 502 150